French Guiana

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: French Guiana

Ingatlan eladó franciául Guiana

Szeretné áthelyezni a francia guyanát? Szeretné tudni, hogy a francia Guyana ingatlanok keresése jó befektetés?

Guyana kontrasztok földje. Különböző és gyönyörű tájak vannak, figyelembe véve az időjárást, minden összetevő beleszeret. A Salut-szigetek, amelyekhez a foglyokat nemrég küldték, furcsa és élénk környezetben élnek, amelyben a természet megszállta az épületeket.

Francia Guyana egy francia tengerentúli régió Dél-Amerika északkeleti partján. Területének nagy részét trópusi erdő borítja. A fővárost, Cayenne-t színes kreol házak és szabadtéri piacok jellemzik. Keleten és délen Brazíliát, nyugat Suriname-ot határol.

Úgy véljük, nagyon fontos, hogy értékeljük információinkat, mielőtt eldöntenénk, hogy a francia Guyanában értékesítenek-e ingatlant.

A francia guiana két fő földrajzi régiót képvisel: egy part menti szegmens, amelyben a lakosság nagy része él, és egy apátikus és szinte megközelíthetetlen esőerdő, amely folyamatosan nő a Tumac-Humac-hegyek gazdasági felére a brazil határ mentén. Számos kisebb szigetet építenek fel a tengerparton, az Iles du Salut Salvation három szigetet, amely az ördög szigetét és az elhagyott Ile de Connectable madarat foglalja magában, amely Brazíliát érinti.

Cayenne Guayana fővárosa, amely szintén a tengerentúli megyében található legnagyobb város, beleértve a részleg teljes népességének mintegy egyharmadát, és talán a legjobb hely a francia Guyanában lévő ingatlanok keresésére.

Míg Guyana és Suriname függetlenné váltak gyarmatosítóik, illetve az Egyesült Királyság és Hollandia ellen, a francia guiana soha nem volt. Tengerentúli területnek minősül; pénzneme az euró, hivatalos nyelve francia, bár sokan Creole-t is beszélnek.

Kemény környezetét, beleértve a lázas hőt és a cápákat, 1965-ben a Papillon című könyvben híressé vált, később Dustin Hoffman és Steve McQueen főszerepévé vált.

Nagyobb, mint Belgium, de kb. 250 000 lakosa van.

Francia Guyana mérete Portugália. Mégis csak 200 000 ember él itt. Az országnak nincs gazdasága, hogy beszéljen. Alig van turizmus, nem utolsósorban azért, mert a tengeret cápák sújtják, és legalábbis a tengerparton a folyó üledéke barna. A talaj rossz minőségének köszönhetően nincs mezőgazdaság. A Brazíliába érkező utak nagyrészt átjárhatatlanok és az egyetlen megbízható kiszolgáló a világon a napi járat Párizs Orly felé a Rochambeau repülőtéren, a Cayenne fővárosban.

  •  
    A francia Guyana felé költözés. Külföldi és élő francia Guyana

        Brazília, Suriname és az Atlanti-óceán határain ma vezetője főszereplője egy olyan valóság, amely egyedülállóbb, mint a ritka: francia Guyana. Egy ingatlan megvásárlása Guyana-ban valóban lehet a legjobb választás a 2019-es befektetők számára, akik szívesen mennek és élnek a paradicsom ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 6916

Eladás Gazdasági épület, French Guiana, Cayenne, Cayenne, .

12,681,092.90HUF
Eladás
Gazdasági épület

200 m²
Ház két szinten, három hálószoba, 4 fürdőszoba, erkély, nappali, étkező, konyha reggelivel, mosókonyha, kocsimoshely, terasz, galéria, szervizszoba fü...
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB